Вступна кампанія 2019: володарі дипломів молодшого спеціаліста з відзнакою обирають НУБіП

19 липня 2019 року

    Буквально кілька днів лишилося до кінця прийом документів на бакалаврат, і у приймальній комісії людно. Мені сьогодні «щастило» на володарів дипломів молодшого спеціаліста з відзнакою. Воно і не дивно. Ці молоді люди вже мають уявлення про свою спеціальність і навчання, тож прагнуть продовжити його у престижному виші, який дає якісну вищу освіту. Сума цих вимог і привела їх всіх до НУБіП.

 

    Володимир Сумарюк закінчив з відзнакою Сторожинецький лісовий коледж за спеціальністю «Лісове господарство», і вищу освіту хоче мати за нею ж. Вже спробував свої сили на фаховій олімпіаді, яка проходила на базі Львівського НАУ, де з-поміж учасників з 10 коледжів і технікумів з усієї України виборов друге місце. Сподіваюся, все ж в нашій країні ставлення до лісів і нашої галузі невдовзі зміниться, говорить він. І я хочу бути частиною цих змін.

    Ще один володар диплома з відзнакою - Ілля Помогайбо закінчив Житомирський технологічний коледж КНУБА і теж вже в принципі знайомий з фахом і хоче здобути вищу освіту за ним же – «Деревообробні та меблеві технології». А куди ще? – говорить хлопець. НУБіП – визнаний лідер. Крім того, тут на мою спеціальність є бюджетні місця, і столиця – це кращі можливості для гарного працевлаштування.

    Аліна Аксютіна теж випускниця коледжу, але НУБіПБоярського коледжу екології і природних ресурсів. Вирішила випробувати долю і подала документи відразу на дві спеціальності – «Екологія» та «Захист і карантин рослин». Обидві перспективні – це можливість працевлаштування і на митниці, і в компаніях, які займаються засобами захисту рослин, коментує свій вибір дівчина. Крім того, приваблює можливість паралельно отримати ще одну вищу освіту – заочно. Мене, приміром, дуже приваблює маркетинг.

    А от Акобиршох Фатхуллоєв, хоча і вчорашній школяр, та має свою життєву історію. Народився і до 4-го класу жив в Таджикистані, потім переїхав з батьками в Україну – село Сомкова Долина Переяслав-Хмельницького району. І школу закінчив вже тут. А вищу освіту мріє здобути в столиці і подав документи на «Менеджмент» у НУБіП. Адже якщо обирати – то топовий виш і цікавий фах.

Ірина Білоус

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook