Святкування 121 річниці університету

31 травня 2019 року

31 травня відбулося святкування 121 річниці університету. Викладачі та студенти агробіологічного факультету долучилися до святкування.

Високопоставлені гості та керівництво університету оглянули експозиції, які підготували підрозділи факультету. Кожен підрозділ презентував свої родзинки. Дарами природи і продукцією із НДП «Плодоовочевий сад» були прикрашені композиції факультету. Кафедра переробки та зберігання продукції рослинництва презентувала відвідувачам різноманітну випічку й соки власного виробництва, кафедра селекції – селекційні досягнення, кафедра кормовиробництва, меліорації та метеорології зразки сучасних метеорологічних приладів та обладнання для дощувальних машин, кафедра землеробства і гербології – екологічні системи землеробства, кафедра агрохімії – діагностику живлення рослин. А кафедра загальної, фізичної та органічної хімії – хімічне шоу, яке найбільше всім запам’яталося.

 

 

 

Програма свята також включала конкурс на «Найкращу спортивну академічну групу» та багато інших спортивно-розважальних заходів.

Студенти і викладачі брали активну участь у всіх запропонованих видах змагань і недаремно. Кращою спортивною академічною групою вже третій рік поспіль стає група агробіологічного факультету. На цей раз – це 2 група 4 курсу.

 

 

Тож вітаємо наших Переможців! Бажаємо їм гідно захистити бакалаврські роботи, вступити в магістратуру і подальших перемог!!!

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook