Британська програма на Книжковому Арсеналі

22 травня 2019 року
Мистецький Арсенал

Цьогоріч на відвідувачів 9-го фестивалю Книжковий Арсенал чекає багато подій за участі британських авторів, ілюстраторів, представників видавничої сфери та навіть музикантів. Зокрема, у перший день фестивалю за підтримки Британської Ради відбудеться презентація нового саундтреку до документальної стрічки Арнольда Кордюма «Дніпро у бетоні» від випускника програми для кінокомпозиторів Envision Sound Антона Дегтярьова та британського композитора Робіна Едвардса, а прихильники радіопостановок зможуть зазирнути за куліси роботи Українського радіо та послухати читку п’єси одного з фіналістів конкурсу Радіодрама UA/UK у виїзній радіостудії прямо на території фестивалю. На Книжковий Арсенал також завітає директорка Лондонського книжкового ярмарку Джекс Томас, яка докладніше розповість про нові можливості, які може відкрити ярмарок для фахівців українського видавничого сектору та суміжних індустрій. Нагадаємо, що у березні 2019 Книжковий Арсенал отримав відзнаку International Excellence Award, засновану Лондонським книжковим ярмарком та Британською асоціацією видавців, як найкращий міжнародний фестиваль. Обирайте собі до смаку події та побачимося 22-26 травня у Мистецькому арсеналі!

22.05: 19:00 – 19:45. Студія прямого ефіру. Говорить Київ. Читка радіоп'єси "Палата № 7" (2 місце конкурсу радіоп'єс "Радіодрама UA/UK"). У ролях: Дмитро Терновий, Ольга Тернова, Олег Короташ, Ірина Мельник та інші голоси та актори Українського радіо. Координаторка – Світлана Свиридко-Сєрова.

21:00 – 21:45. Вулична сцена. Показ фільму «Дніпро в бетоні» (1930) у живому музичному супроводі Антона Дегтярьова (Україна), R. Seiliog (Уельс), за участі Володимира Бабушкіна (Україна). Організатор: Національний центр Олександра Довженка. За підтримки Британської Ради в Україні.

23.05: 12:00 – 12:45. Студія прямого ефіру. Дискусія "Радіодрама – що це і як це працює?" Ведуча та модераторка Наталя Грабченко, говорять Нелля Даниленко, Ганна Веселовська, Оксана Щур. Кураторська програма Ірини Славінської «Говорить Київ».

20:00 – 20:45. Зал “Екслібрис”. Презентація книги "Коротка історія пияцтва". Учасники: Марк Форсайт (Велика Британія), Андрій Курков. Організатор: Фоліо.

24.05: 13:00 – 13:45. Бізнес-сцена. Дискусія "Як видавцеві працювати з програмою «Креативна Європа»?". Учасники: Пол Енгельс (Велика Британія), Діана Воланд (Італія). Організатор: Національне Бюро програми ЄС "Креативна Європа" в Україні.

16:00 – 16:45. Бізнес-сцена. Лондонський книжковий ярмарок: нові можливості для України. Організатор: Лондонський книжковий ярмарок за підтримки Британської Ради в Україні та Українського інституту книги.

18:00 – 18:45. Зал «Фарби». Розмова "Ідентичність проти імперського домінування. Нове бачення Абіра Мухерджі". Презентація українського видання роману "Людина, що підводиться". Учасники: Абір Мухерджі, Тетяна Пилипець, Олексій Печій, Катерина Натідзе. Організатор: Фабула.

19:00 – 19:45. Зал «Сфера». Діалоги про культурну дипломатію. Учасники: Александра Шульман (Велика Британія), Джекс Томас (Велика Британія), Дмитро Кулеба, Ірена Карпа. Організатор: Український інститут книги за підтримки Лондонського книжкового ярмарку та Британської Ради в Україні.

25.05: 13:00 – 13:45. Зал «УВК». Ніл Тітман, директор з розвитку британського видавництва «Scala Arts & Heritage Publishers», про те, як зробити музейні колекції та культурну спадщину видимими світу «Феномен серії “Director’s Choice” у Європі та за її межами».

15:00 – 15:45. Зал «УВК». Воркшоп авторів бестслера «Як бути успішним ілюстратором» Дерека Бразелла і Джо Девіс (Велика Британія) «Як примусити портфоліо працювати на вас». Організатор: ArtHuss.

26.05: 16:00 – 16:45. Кафе Європа. Лекція «Ілюстратор як підприємець» Дерека Бразелла і Джо Девіс (Велика Британія), авторів бестселера «Як стати успішним ілюстратором?» Організатор: ArtHuss.

Мистецький Арсенал

Лаврська 10 – 12

Київ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook