Зустріч студентів з менеджером Норвезької компанії MENY AS

6 травня 2019 року

   На факультеті аграрного менеджменту відбулася зустріч студентів 3 курсу з Вікторією Грімен, менеджером відділу сирів Норвезької компанії MENY AS, власницею Norges Gruppen у Бергені, Норвегія.

   Зустріч відбулася в рамках гуртка «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на запрошення доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерини Алексеєвої.

Сама Вікторія Грімен є українкою за походженням, корінною киянкою. Виїхавши майже п'ятнадцять років тому в Норвегію, вона зуміла досягти суттєвого професійного успіху на теренах своєї нової Батьківщини. Зазначимо, що з 2018 року Вікторія Грімен отримала посаду судді Міжнародного нагородження кращих сирів світу World cheese awards, що у світі сирів можна порівняти з такою нагородою, як, наприклад, «Оскар» у кінематографі, тобто є найвищою.

  

   Під час лекції Вікторія Грімен розповіла про особливості роботи менеджера в Норвегії, зокрема у секторі виробництва та реалізації сирів. Окрім того, студенти дізналися про особливості навчання в Норвегії та можливості для самореалізації. На запитання студентів про економічні умови життя в країні Вікторія Грімен розповіла про середній рівень заробітних плат, можливості працевлаштування та рівень цін. Звичайно, наголос було зроблено також на необхідності опанування іноземними мовами, причому однієї англійської уже, однозначно, недостатньо у вимірах сьогодення.

   Студенти проявили зацікавленість, жваво задавали питання та не поспішали покидати стіни аудиторії наприкінці.

 

Катерина Алексеєва
доцент кафедри виробничого та 
інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook