ІІ етап студентської олімпіади з дисципліни "Біологія" за напрямом "Біологія рослини"

22 квітня 2019 року
м. Миколаїв, Миколаївський національний аграрний університет

16-19 квітня троє фіналістів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, що проходив на факультеті захисту рослин біотехнологій та екології, взяли участь у ІІ етапі цієї олімпіади, що відбувся у м. Миколаїв на базі Миколаївського національного аграрного університету. Усі троє фіналістів – це студенти третього курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»: Іванна Шевчук, Ольга Ваніна та Марія Федорченко. Супроводжував студентів доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, кандидат біологічних наук Андрій Бабицький.

Студентки показали глибокі теоретичні і практичні знання з ботаніки, фізіології рослин, генетики та мікробіології з основами вірусології у секції «Біологія рослин», за що отримали заохочувальні дипломи. Нагороди вручав перший проректор Миколаївського національного аграрного університету Дмитро Володимирович Бабенко.

Іванна Шевчук зайняла призове ІІІ місце ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин», за що отримала відповідний диплом і цінні призи.

Учасники ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та їхній наставник висловлюють подяку організаційному комітету та співробітникам Миколаївського національного аграрного університету за високий рівень проведення олімпіади!

 

Андрій Бабицький

доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біотехнології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook