Плідна співпраця: завідувачі кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів відвідали Немішаєвський агротехнічний коледж

19 квітня 2019, 22:02

      18 квітня 2019 року з метою поглибленої співпраці до ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» з робочим візитом завітала делегація завідувачів кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з деканом Вадимом Кондратюком.

     Директор коледжу Володимир Альохін ознайомив присутніх з матеріально-технічною базою та надбаннями коледжу. Гості відвідали капличку, сфотографувалися на містку бажань, побачили стоматологічний кабінет, лабораторію квітникарства, спортивний комплекс. Побували на відділенні «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», де потрапили на практичне заняття з технології виготовлення сиру у лабораторії «Харчові технології» та провели дегустацію щойно приготованого продукту. Побували на ветеринарному відділенні, у ветклініці «Wet House», у лабораторії акушерства, гінекології та штучного осіменіння сільськогосподарських тварин. Також відвідали ННВЛ рибництва, де саме проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Водних біоресурсів та аквакультури».

     Колеги обговорили питання сприяння ступеневої підготовки молодших спеціалістів  та високо оцінили системну роботу колективу коледжу, відзначили позитивні зміни з розвитку матеріально-технічного забезпечення, підвищення якості освітнього процесу та практичної складової.Також було домовлено про подальшу консультаційну та навчально-методичну роботу науково-педагогічних працівників факультету з метою підвищення якості надання освітніх послуг в коледжі.

Іван Чумаченко,

директор НДІ факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook