72 Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕФЕКТИВНЕ ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ»

11 квітня 2019 року
НУБіП України

       8-10 березня 2019 року на агробіологічному факультеті НУБіП України відбулася 72-га Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Сучасні технології та ефективне землекористування».

         У роботі конференції прийняли активну участь студенти агробіологічного факультету нашого університету та інших вишів України.

         Під час роботи конференції були проведені пленарне та секційні засідання, які пройшли на високому науково-теоретичному рівні, в дусі дискусій та великим зацікавленням студентської молоді.

      У наукових доповідях на пленарному засіданні, піднімались актуальні питання проблем технологій вирощування, виробництва органічної продукції, сучасних технологій післязбиральної доробки та зберігання врожаю.

         На секцію агрономія було подано понад 90 тез наукових доповідей. Обрані теми конференцій стала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. У зв’язку з актуальністю запропонованих питань за результатами конференцій були опублікована збірка матеріалів тез учасників конференції. Усні доповіді студентів оцінювалися поважним журі, яке включало представників з усіх кафедр факультету. За результатами заслуханих доповідей перше місце було присуджено магістру 1 року навчання Голубєвій Альоні (дипломниці кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика).

         Вітаємо учасників та переможців і бажаємо їм і надалі плідно працювати на терені науки.

 

Доцент, Володимир Войцехівський.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook