Змагання спартакіади «Здоров’я» НУБіП України 2018-2019 навчального року з бадмінтону

17 квітня 2019, 14:00
НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала

     17 квітня 2019 року починаються змагання 29-ої спартакіади “Здоров’я” серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2018-2019 навчального року з бадмінтону. 

Термін, розклад змагань. 17.04.2019 р. (середа) 14:00-15:00 – реєстрація учасників, жеребкування команд, розминка; 15:00-17:00 – змагання.

Місце змагань. НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала.

Учасники. Склад команди 1 чоловік + 1 жінка. У спартакіаді “Здоров’я” беруть участь наукові, науково-педагогічні працівники і співробітники структурних підрозділів НУБіП України. Студенти і аспіранти НУБіП України денної форми навчання, які за сумісництвом є співробітниками НУБіП України, до участі у змаганнях спартакіади “Здоров’я” не допускаються. Вік учасників спартакіади „Здоров’я” без обмежень.

До участі у змаганнях допускаються учасники стан здоров’я яких дозволяє приймати участь у змаганнях. Під час змагань спортсмен несе особисту відповідальність за стан власного здоров’я, що підтверджується особистим підписом у заявці.

Регламент змагань. Змагання командні, проводяться за «сіткою Winner`s» - до двох поразок. Кожен учасник змагань приходить на гру з власною ракеткою.

Визначення результатів. Командна переможець в кожній зустрічі визначається за результатами двох особистих зустрічей (грають чоловіки і жінки), у випадку нічийного результату (1 : 1) грається парна зустріч (у змішаному розряді).

Заявки на участь у змаганнях підписані деканом факультету або директором ННІ, печаткою факультету, ННІ, подаються головному судді змагань перед початком змагань. Форма заявки на участь у змаганнях спартакіади “Здоров’я” НУБіП України розміщена на сторінці сайту НУБіП України Спорт/Положення про змагання, бланки заявок.

Головний суддя змаганьФедорина Наталія Борисівна, ст. лаборант кафедри фізичного виховання, багаторазова переможець всеукраїнських змагань з бадмінтону.

 

В’ячеслав Пархоменко,

головний секретар спартакіади «Здоров’я» НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook