Педагогічна рада Бережанського агротехнічного коледжу одноголосно висунула кандидатуру Станіслава Ніколаєнка для участі в конкурсі на заміщення посади ректора НУБіП

4 квітня 2019 року
     2 квітня 2019 року відбулося чергове засідання педагогічної ради ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж».

     Робота розпочалася привітанням директора іменинників березня: Антона Кордяка, Наталії Крамар та Світлани Куцої. Також були нагороджені студенти, які зайняли призові місця в командному заліку обласних змагань з настільного тенісу: Ольга Глущак, Ольга Никорчук, Василь Шведа та Володимир Довбняк та їх тренер Ірина Галайко. Далі робота продовжилася за порядком денним.

     Світлана Пилипишин доповіла, що Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Директор розповіла про терміни виборчої кампанії та ознайомила присутніх з рядом положень, які регламентують роботу з організації виборів ректора. У своєму виступі Світлана Пилипишин зупинилася і на основних тезах доповіді очільника університету на конференції трудового колективу НУБіП 27.03.2019 року.

     Людмила Білан, голова виборчої комісії, розповіла про створення виборчих дільниць на базі університету та відокремлених підрозділів, а також ознайомила зі складом виборчих дільниць та їхніми обов’язками.

     Світлана Пилипишин запропонувала педагогічній раді висунути кандидатуру Станіслава Ніколаєнка, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора на заміщення вакантної посади ректора НУБіП України. Реалізація програми «Голосіївська ініціатива-2020» під його керівництвом дала поштовх розвитку університету і коледжу, зокрема. Колектив підтримав взятий курс та одноголосно прийняв рішення висунути Станіслава Ніколаєнка на посаду ректора.

     Далі директор підбила підсумки роботи коледжу за місяць відзначивши, що було проведено багато заходів, в тому числі тиждень циклової комісії гуманітарних дисциплін, відкриті заняття, виховні години, екскурсії, спортивні змагання, конференції, навчальні семінари, олімпіада з іноземних мов та ін. Керівник закладу звернула увагу на важливість профорієнтаційної роботи та запросила абітурієнтів та їх батьків на День відкритих дверей, що відбудеться наприкінці тижня.

     На засіданні звітувала про роботу, згідно з програмою розвитку Університету «Голосіївська ініціатива – 2020», Наталія Юрчишин – голова циклової комісії механізації с. г. та автомобільного транспорту. Серед важливих напрацювань: участь викладачів і студентів у науково-дослідній роботі, студентських олімпіадах, публікація статей у наукових збірниках, стажування на виробництві, підготовка практичних дипломних проектів, участь у міжнародних конференціях, отримання патентів на корисну модель та ін.
     Педагогічна рада розглянула і ряд інших питань, пов’язаних з діяльністю коледжу.

Ірина Матвіїв,
секретар педагогічної ради коледжу  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook