ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ПРЕДСТАВНИКАМИ ФАКУЛЬТЕТУ НА ЯРМАРКУ ПРОФЕСІЙ

27 березня 2019, 18:58

 

 
На базі Прилуцького професійного ліцею, 22 березня 2019 року, проведено масовий профорієнтаційний захід для учнівської молоді „Ярмарок професій”, організований Прилуцькою міською філією Чернігівського обласного центру зайнятості.

 

C:\Users\Саныч\Downloads\Прилуки\8.jpg
 
 
На ярмарок були запрошені представники двадцяти шести навчальних закладів різних рівнів акредитації, серед яких був і Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Представники факультету конструювання та дизайну к.т.н. старший викладач кафедри надійності техніки Олександр Банний та аспірант кафедри конструювання машин і обладнання Руслан Кульпін відвідали даний захід з метою профорієнтації молоді.
 
C:\Users\Саныч\Downloads\Прилуки\IMG_201.jpg

 

Мета заходу полягала в тому, щоб професійно зорієнтувати учнів загальноосвітніх шкіл у виборі майбутньої професії, дати можливість детальніше ознайомитися з навчальним закладом та спеціальностями, за якими ведеться підготовка фахівців. Це дозволить обрати саме ту професію, якою прагне оволодіти абітурієнт, і той заклад, де він хоче здобувати знання.

 

C:\Users\Саныч\Downloads\Прилуки\5.jpg

 

Ярмаркову залу наповнили майже 900 учнів випускних класів, а також їхні батьки та вчителі. Кожен з них мав можливість побачити та почути презентацію представлену НУБіП України, щоб зорієнтуватися у перевагах і зробити свій вибір. Обмін інформацією і відкрите спілкування між представниками навчального закладу та майбутніми абітурієнтами проходило жваво та цікаво.

 

C:\Users\Саныч\Downloads\Прилуки\4.jpg
 

 

C:\Users\Саныч\Downloads\Прилуки\7.jpg

 

 
Приємно було чути слова подяки від представників шкіл та особисто від учнів.
Перед старшокласниками стоїть нелегке і дуже відповідальне завдання: зробити вибір професії, від якого залежить їхнє подальше життя. Тому хочеться побажати випускникам обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи.
 

 

Старший викладач кафедри надійності техніки Олександр Банний

 





 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook