Ще не всі колоски скошено

26 листопада 2018 року
факультет землевпорядкування НУБіП України
24 листопада по всій Україні проходять заходи, присвячені трагічній даті - 85-им роковинам Голодомору 1932-1933 років. Напередодні цього дня відбулася зустріч студентів та їх куратора, які вшанували пам’ять загиблих в цей період.
Учасниками пам’ятного заходу були магістри 1 року навчання факультету землевпорядкування і куратор першої групи кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько. До 85-ої річниці Голодомору-геноцид в Україні студенти факультету організували та провели лекцію на тему: «Ще не всі колоски скошено».
Присутні перенеслися в ті страшні часи голодомору, переглянувши відео та прослухали короткі відомості, які не залишили нікого байдужим: голод 1932-1933 рр. – це історична минувшина, що живе у пам'яті очевидців, жагучим болем відгукується у їхніх душах, у серцях нинішніх поколінь українців. Поспілкувалися на тему трагічного періоду історії України, коли загинуло понад 7 млн. українців, а також відвідали меморіал. Учасники поминального заходу, за народною традицією, запалили свічку пам’яті та вшанували жертв Голодомору хвилиною мовчання.
 
 
магістр 1 року навчання

Богдана Якубенко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook