Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну взяла участь у «INTERNATIONAL TEACHING WEEK-2019» у Вільнюсі

12 березня 2019 року
     У період з 4 по 8 березня 2019 р. у м. Вільнюс проходила подія, яка об’єднала учасників з 25 країн світу (Швеція, Фінляндія, Індія, Іспанія, Кенія, Греція, Україна, Польща, Німеччина, Бельгія, Сербія та ін.) – INTERNATIONAL TEACHING WEEK-2019 в Університеті прикладних наук. Метою цього заходу є обмін досвіду викладання та налагодження міжнародних контактів між співробітниками та викладачами різних установ.

     Цього року на міжнародному тижні понад 50 лекторів із різних куточків світу ділилися знаннями та обмінювалися досвідом. Серед запрошених спікерів була старший викладач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну НУБіП України, к.б.н. Лещенко Олександра Юріївна, яка презентувала курс лекцій для студентів напрямку «Ландшафтна архітектура».

     Організатори впевнені, що для студентів такі тижні є прекрасною можливістю щодо прийняття рішень стосовно майбутніх міжнародних проектів в т.ч. Erasmus+ або вибору навчального закладу, а для співробітників – обміну досвідом та майданчиком для формування наукових колективів з метою дослідницької кооперації.



     За ініціативи керівництва Університету прикладних наук (м. Вільнюс) було підготовлено Меморандум про взаєморозуміння з НУБіП України з метою більш тісної співпраці між університетами.

Колесніченко О. В.,
завідувач кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook