Зустріч зі школярами Житомирщини

4 березня 2019 року
Вже традиційними стали березневі зустрічі викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського зі школярами Лугинського району Житомирської області.
Так, 1 березня професор Тетяна Балановська і доцент Аліна Троян провели профорієнтаційну роботу серед школярів Лугинської гімназії імені В. П. Фількова та Лугинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.
 Під час зустрічі викладачі детально розповіли школярам про Національний університет біоресурсів і природокористування України. 
 
 
Старшокласники були ознайомлені з основними напрямками діяльності університету та переліком спеціальностей. Школярі зацікавилися можливостями навчання за державним замовленням, проходженням виробничої практики за кордоном, паралельним навчанням у зарубіжних університетах-партнерах та наявністю умов для творчого розвитку. Особливо цікавою була інформація про можливість отримання 20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО при вступі в НУБіП України за умови участі в Олімпіаді вступників-випускників шкіл.
 
 
Школярам був продемонстрований фільм про Національний університет біоресурсів і природокористування України, який надав можливість майбутнім абітурієнтам більше дізнатися про наш заклад вищої освіти.
 
 
У кінці зустрічі школярі випускових класів отримали відповіді на їх питання. Викладачі запросили школярів до університету на день відкритих дверей 28 березня.
Варто відмітити, що до НУБіП України щорічно вступають на навчання за різними спеціальностями кращі випускники шкіл Лугинщини, які після закінчення університету працюють у різних сферах діяльності.
 
Дякуємо за організацію зустрічі зі школярами та теплий прийом директору Лугинської гімназії імені В.П. Фількова Житомирської області Анатолію Євгеновичу Цапуку та заступнику директора з виховної роботи Світлані Петрівні Гриневич.
 
О. Гогуля,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook