Майстер-клас на юридичному факультеті від фахівця нотаріальної справи

14 лютого 2019 року

        На запрошення та з ініціативи юридичного факультету 11 лютого відбулася ознайомча лекція Віце-президента нотаріальної палати України Кирилюк Олени Юріївни на тему "Загальні положення про нотаріат в Україні" для студентів 3-ого курсу юридичного факультету в рамках курсу «Нотаріат в Україні» який викладає завідувач кафедри Піддубний О.Ю.

На лекції були присутні: д.ю.н., доцент завідувач кафедри цивільного та господарського права, Піддубний О.Ю., д.ю.н., доцент, доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права Краснова Ю.А.

Під час лекції були розглянути питання становлення і розвитку нотаріату в Україні та світі, вимоги до осіб, що бажають стати нотаріусом чи помічником нотаріуса. Також було обговорено правила вчинення нотаріальних дій та наведено приклади з особистої практики лектора.

Лектор мотивував студентів до ретельного вивчення «Нотаріат України», – засвоїти в повному обсязі навчальну програму та сформувати самостійність як особистісну рису та важливу професійну якість, сутність якої полягає в умінні систематизувати, планувати та контролювати власну діяльність.

Доповідачку вітали оплесками і не відпустили без обіцянки повернутись з циклом практичних тем наступних доповідей

Олексій Піддубний,

завідувач кафедри цивільного та господарського права

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook