Руденко Вікторія: НУБіП України – це чудовий університет

18 січня 2019, 9:40

 

Мене звати Руденко Вікторія, родом я з мальовничого містечка Знам’янка, Кіровоградської області, де росла, навчалася та провела чудове дитинство. Ще з малих літ почала цікавитись спортом, а саме гандболом, що досить добре вплинуло на мій фізичний та духовний розвиток. 

Після закінчення гімназії я мала вирішити ким хочу стати в майбутньому, яка професія мені більш за все імпонує. Буду відвертою, це рішення мені далося не легко. Дякую батькам за їх розуміння та можливість вибору, вони були готові прийняти будь-яке моє рішення. Спеціальність, яку я обрала, – це «Міжнародні відносини». І хочу сказати, що ні краплі не жалкую. Сучасний міжнародник – це комунікабельна, освічена особа, яка справжній професіонал в своїй сфері, гарно володіє мовами та вміє тверезо оцінити ситуацію, звісивши всі за та проти. Надзвичайно цікава професія, звісно знадобиться прикласти чимало зусиль, щоб оволодіти нею, але без цього ніяк. 

Багато хто знає, що далеко не всі університети України мають таку спеціальність як «Міжнародні відносини». Тому із всіх запропонованих я обрала НУБіП України. Хочеться звернути увагу на зручне розташування навчальних корпусів в університеті. А що казати про красу, яка тебе оточує, немов налаштовує на гарне навчання. Та більш за все мені сподобалось тепле, професійне ставлення викладачів до студентів. Загалом НУБіП України виправдав усі мої очікування і навіть більше, я відчула себе частиною цієї великої сім’ї. Окрім навчання освоюю східні культури та займаюся саморозвитком. 

В майбутньому бачу себе впевненою, цілеспрямованою особистістю, яка бере від життя по максимуму. НУБіП України – це чудовий університет, в тому плані, що дає багато можливостей для професійного та особистого розвитку. Все залежить тільки від тебе. А щодо мене, то я дуже радію, що навчаюся саме тут.

 

Записав Сергій Асатуров, 
куратор групи, доцент кафедри 
міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook