Кириченко Богдан: мрію гідно представляти Україну на міжнародній арені

8 січня 2019, 9:22

 

Я – студент 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, Кириченко Богдан. І цим пишаюся. У стінах закладу вищої освіти опановую фах «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». На мою думку, це досить перспективний у наш час глобальних процесів рід діяльності, що вимагає від фахівця якісного опанування та володіння потужним науковим і оперативним потенціалом щодо роботи з різного роду інформацією та взаємодії з людьми. Тому щодо вибору майбутнього фаху у мене не виникало особливих вагань ще за партою Київського природничо-наукового ліцею № 145, м. Київ. Інша справа – вибір вищого навчального закладу, де б я міг розвинути власний творчий і професійний потенціал.

Після серйозних зважувань, спілкування з батьками та близькими я все ж вирішив зупинитися на НУБіП України. Тому послугувало кілька переваг, які я бачив у цьому вищому навчальному закладі. По-перше, університет охоплює широкий спектр спеціальностей, що неодмінно має позначитися на особливостях підготовки фахівців-міжнародників. Студенти матимуть змогу засвоювати знання не лише з вузької спеціальності, але й суміжних дисциплін. По-друге, сам університет добре знаний і користується гарною репутацією на ринку освітніх послуг, а добрий імідж, як відомо, дорога річ, що набувається кропіткою працею. Тому, очевидно, в університеті працюють гарні викладачі та науковці. По-третє, університет піклується також про загальний розвиток своїх студентів. Я ж, окрім навчання займаюся малюванням та конструюванням моделей історичної техніки та споруд. Також, практикую самонавчанням різних іноземних мов.

Зрештою, квітуча та заможна Україна – ось моя мрія. Тому в майбутньому я мрію стати одним з провідних дипломатів України та гідно представляти нашу країну на міжнародній арені. І я робитиму усе, що від мене залежить, щоб Україна посіла гідне місце у світі, щоб про неї знали у найвіддаленіших куточках нашої планети як про перспективну квітучу державу, в якій живуть щасливі люди, які пишаються своєю батьківщиною.

Записав Володимир Калуга, 
куратор групи, професор кафедри 
міжнародних відносин і суспільних наук
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook