На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся випуск магістрів

22 грудня 2018 року

     21 грудня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулося вручення дипломів випускникам магістратури.88 магістрів, що навчалися за спеціальностями «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» отримали сьогодні свої путівки у життя.

     Від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка та декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка з вітальним словом до усіх присутніх звернувся заступник декана факультету Руслан Кононенко. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже студенти одного з найкращих факультетів університету отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом НУБіП України. Він запевнив випускників, що отримані знання дозволять знайти кожному своє місце в житті та вкотре підтвердив затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет та побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

 

     Потому під бурхливі оплески пройшло вручення дипломів.

 

     З вітальними словами виступили завідувачі кафедр та професори Микола Сахацький, Андрій Гетя та Надія Вовк. До вітання приєдналися також куратори випускників Дмитро Носевич та Світлана Дудник. Серед іншого, вони побажали випускникам, бути достойними синами і дочками нашої країни та з гордістю нести звання випускника НУБіП України.

     Своїми студентськими спогадами та планами на майбутнє поділились студенти-випускники Єрмоленко Ксенія та Оксана Ващишина. Усі вони висловилислова щирої вдячності рідному університету в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації факультету. Також вони зазначили, що це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців і патріотів своєї держави.

     Дивлячись на щасливі обличчя, які знаходяться в залі, впевнено можна сказати – це найкращі студенти одного з найкращих факультетів нашої країни, які будуватимуть її майбутнє. Завершились урочистості дружнім фото на згадку.

Микола Грунтковський,
старший викладач кафедри технологій
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook