Агрохіміки посилюють роботу із НЕНЦ МОН України

7 грудня 2018 року


З метою створення оптимальних умов для виявлення обдарованої молоді 28-30 листопада на базі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні методи оцінки стану грунтів та живлення сільськогосподарських культур». У конференції прийняли участь вчителі із 13 закладів шкільної і позашкільної освіти Чернівецької, Чернігівської, Волинської, Тернопільської та Київської областей України.

У межах роботи конференції учасники обговорили екологічні проблеми у агробіологічному виробництві і збереження грунтів в Україні. Слухачі розглянули методики агрохімічних досліджень грунтів та діагностики живлення рослин, а також, їх роль у формування врожаїв високої якості.

У підсумку, учасники конференції обговорили сучасні проблеми роботи із учнями та студентами, розглянули можливі шляхи зацікавленості до навчальної і дослідницької діяльності учнівської молоді. Роль вчителя та викладача у становленні цього процесі. Визначили сучасність та перспективність набуття фаху агрохімічного сервісу агровиробництва для своїх вихованців.

 

Надія Бордюжа, доцент кафедри агрохімії

 та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook