МОДУЛЬНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА ПО ДИСЦИПЛІНІ «МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО» АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

7 грудня 2018, 18:49

 

 

В групі ГМАШ-1701 факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України 5 грудня 2018 р. була проведена модульна контрольна робота по дисципліні «Матеріалознавство» англійською мовою.
Для кращого засвоєння термінології, що характерна для дисципліни «Матеріалознавство», а також для підвищення рівня спілкування англійською мовою контрольна робота була проведена у вигляді презентації заданих викладачем тем.
Студентам були задані наступні теми презентацій:
  1. Дубровіна О.О. Defects in the crystal structure
(Дефекти кристалічної будови);
  1. Калюжний О.І. Theory of alloys (Теорія сплавів);
  2. Купців Д.О. State (phase, equilibrium) diagram of alloys (Діаграми стану (фазові, рівноважні) сплавів);
  3. Низенко А. Ю. Cast irons (Чавуни);
  4. Поночовний А.С. Plain carbon steels (Вуглецеві сталі);
  5. Щербак О.І. Hardness (Твердість).
На рисунку наведено приклади презентацій студентами модульних робіт.
Аналіз презентацій показав, що студенти засвоїли наданий їм матеріал, можуть самостійно його систематизувати, готувати цікаві презентації англійською мовою на сучасному рівні, задавати питання один одному та давати відповіді на англійської мові.
Аналіз презентацій показав, що студенти можуть готувати та доповідати презентації модульних контрольних робіт англійською мовою на високому рівні.

 

а
б
в
г
д
е
Рис. Презентація англійською мовою модульних контрольних робіт  по дисципліні «Матеріалознавство» студентами групи ГМаш-1701 Поночовним А.С. (а), Калюжним О.І. (б), Купцовим Д. (в), Дубровіної О.О. (г) Низенко А. Ю. (д), Щербак О.І. (е).

 

В заключенні необхідно зазначити, що проведення тестового контролю знань змістових модулів дисципліни «Матеріалознавство» у вигляді презентацій англійською мовою більш корисно, ніж традиційні модульні контрольні роботи.
Завідувач кафедри ТКМіМ
Євгеній Афтанділянц

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook