Семінар–тренінг на тему «Резюме – крок на шляху до хорошої роботи»

28 листопада 2018 року

1

28 листопада викладач Бурдаш У. Є., провідний фахівець підрозділу сприяння працевлаштуванню випускників коледжу Дудка У. Т. спільно із провідним фахівцем з питань зайнятості Бережанської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Васенко І. Ю. для студентів груп ОФ-31М, Ек-31М, П-31М провели семінар – тренінг на тему «Резюме – крок на шляху до хорошої роботи». Під час семінару-тренінгу студенти отримали теоретичні знання про структуру та особливості заповнення резюме, а також мали можливість потренуватися із його написання. Результатом їхньої роботи став документ, який покаже роботодавцям потенціал студентів як майбутніх фахівців.

Васенко І. Ю. пояснила учасникам семінару-тренінгу, що головне в цьому документі – структурованість та правдивість.

5623Провідний фахівець з питань зайнятості зазначила, що роботодавці шукають таку інформацію про потенційних працівників, як:

1)    освіта: назва ВНЗ, спеціальність, рівень/ступінь освіти, курс тощо;

2)   досвід роботи: попередні місця роботи з коротким описом головних досягнень, дата початку та закінчення роботи, повна назва підприємства;

3)   практичні навички та досвід: перелік навичок, знань, умінь, володіння іноземними мовами, володіння певними програмними та технікою;

4)   особисті досягнення: особисті якості, нагороди, перемоги, захоплення, інтереси.

Обміркувавши зміст резюме, шаблон для його написання можна підібрати за допомогою офісних програмних пакетів або інших програмних інструментів (для відео-резюме, аудіо-резюме, креативного резюме, веб-резюме тощо). Ініціативність та активність учасників свідчить про те, що вони мають більші шанси на успішну професійну самореалізацію у майбутньому.

Дудка У. Т.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook