Cтудентська науково–пізнавальна конференція

28 листопада 2018 року

1

Важливу роль у формуванні творчого потенціалу майбутніх спеціалістів відіграє участь студентів в організованій і систематичній науковій, творчій та дослідницькій роботі.

Науково-дослідна робота студентів - складова професійної підготовки, що передбачає навчання студентів методології і методики дослідження, а також систематичну участь у дослідницькій діяльності, озброєння технологіями, а також вміннями творчого підходу до дослідження певних наукових проблем.

Сьогодні 28.11.2018р. в рамках проведення тижня циклової комісії «Спеціальних електротехнічних дисциплін» відбулася студентська науково – пізнавальна конференція «Перспективи розвитку альтернативних джерел енергії» присвячена святкуванню 60-річчя навчального закладу.

Під наглядом своїх керівників студенти виконали великий об’єм пошукових, організаційних та творчих робіт, щодо створення та написання статей приурочених тематиці конференції. У ході доповідей висвітлено основні проблеми виробництва електроенергії традиційними методами, а також наведено альтернативні шляхи вирішення даної проблеми.

234567910

Семенов О.О.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook