Вітаємо із перемогою у ХХІІ обласному творчому конкурсі авторської пісні та поезії

15 листопада 2018 року

ZG0e21R6oDE

15 листопада у приміщенні Тернопільського вищого професійного училища сфери послуг і туризму грандіозно відбувся ХХІІ обласний творчий конкурс авторської пісні та поезії серед учнів, студентів, працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти та закладів вищої освіти І-IV рівнів акредитації Тернопільщини.  Ця подія, що несе собою вже історичний характер у нашому регіоні, проведена завдяки організаторській роботі Управління освіти та науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

ВП НУБіП "Бережанський агротехнічний коледж" і свій поетичний доробок представив викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін Віталій Скасків, почесно зайнявши ІІ позицію у жанровій номінації серед кращих талантів Тернопільщини та нагороджений Дипломом другого ступеня.

Цей конкурс став справжньою феєрією на теренах нашої області, адже саме це дійство вже 22- й рік поспіль збирає та оцінює митців слова та музики Тернопілля серед студентів та працівників вищих навчальних закладів.

Вагомою перевагою цього заходу є те, що він ґрунтовно готується. І фактично, як розповів Віталій Скасків, навіть конкурсна основа дійства не поділяє учасників на переможців та переможених.

Головне – продемонструвати свої твори.

"Переможцями у цьому конкурсі є практично всі. Це факт, адже ми сьогодні виграли вагоміший приз, ніж будь- яка грамота чи медаль. Ми сьогодні продемонстрували на обласному рівні свій творчий потенціал високого рівня. Це є і досягнення особисте (цікаві знайомства та спілкування) і фахове. Для мене цей конкурс завершився словами з фінальної промови члена оргкомітету та голови журі, члена Спілки письменників України та видатного літератора Володимира Барни: "Від сьогодні у нашій творчій сім’ї з’явився потужний гравець – Бережанський агротехнічний коледж" - саме так із задоволенням поділився враженнями та прокоментував подію Віталій Скасків.

Щиро вітаємо призера та з гордістю радіємо за наш спільний черговий тріумф.

 
Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
В.Лещук
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook