ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ МАГІСТРІВ

7 листопада 2018, 8:41
кафедра кормовиробництва, меліорації і метеорології

Для  забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців  та у відповідності до робочого навчального плану з дисципліни «Інтенсивні технології вирощування кормових культур на насіння»   1  листопада 2018р.  завідувачем кафедри  кормовиробництва, меліорації і метеорології  професором Григорієм  Демидасем   проведено виїзне заняття з магістрами  2 року  денної форми навчання, агробіологічного факультету з відвідуванням міжнародної виставки  «ІнтерАгро - 2018» на території виставкового центру, що на Лівобережній  м. Київ.

Щоб урізноманітнити підходи до навчання,  зацікавити сучасних студентів, а також поглибити практичну підготовку  - такі виїзні заняття є дуже корисні, адже ще Конфуцій говорив: «Я почув – і забув, я побачив – і запам’ятав, я зробив – і зрозумів».

На виставці представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, сільськогосподарське обладнання для ремонту та сервісу, запчастини, технології точного землеробства, рослинництва,  агроклімату.

  

Студенти мали змогу на власні очі побачити  продукцію виробників сільськогосподарської техніки, що відповідає стандартам найбільших світових агропромислових виставок,  зорієнтуватись у вирі новинок галузі, зрозуміти напрями розвитку ринку.

Магістри висловили зацікавленість у подальшому набутті практичних знань та знайомстві з діяльністю та розвитком компаній, представлених на виставці.

Олеся Скриник

 

доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook