У стінах рідного університету – майбутні студенти!

5 листопада 2018 року
НУБіП України

1 листопада 2018 року Університет гостинно відчинив двері перед майбутніми студентами. Гуманітарно-педагогічний факультет також радо вітав своїх абітурієнтів.
Для сьогоднішніх абітурієнтів – не тільки з Києва, а й з Київської, Черкаської, Чернігівської та інших областей – цей день є особливо святковий, урочистий, і запам’ятається їм на все життя.
Перше враження від зустрічі з абітурієнтами – надзвичайно позитивне і приємне. Абітурієнти амбітні, цілеспрямовані, самостійні у визначенні свої дій та рішень. І тому ми впевнені, що в майбутньому їх чекає успіх та удача.
Відбулася зустріч декана гуманітарно-педагогічного факультету проф. В.Д. Шинкарука з абітурієнтами. Знайомство з факультетом для майбутніх студентів розпочалося з гімну факультету, текст якого написала колишня студентка Мар’яна Палавнюк.

Василь Дмитрович розповів абітурієнтам про структуру навчального процесу та специфіку кожної з спеціальностей факультету. Їх також було проінформовано про студентське спортивне і культурне життя. Студенти гуманітарно-педагогічного факультету можуть проходити безкоштовне стажування та навчання за кордоном за системою «подвійний диплом», а це збільшує шанси працевлаштування для фахівців у майбутньому. Декан гуманітарно-педагогічного факультету проф. В.Д. Шинкарук підкреслив: «Я дуже задоволений першокурсниками свого факультету та результативністю їх праці. Бажаю всім успіхів та добра».

Для досягнення успіху завжди потрібно ставити перед собою конкретні цілі. Абітурієнти повинні переконатися, що у НУБіП України навчаються сміливі, веселі, працьовиті та відповідальні студенти.

Ми поспілкуватися з майбутніми студентами.
 

«Я вирішив вступити саме до НУБіП України, на факультет землевпорядкування, щоб продовжити справу свого батька. Сподіваюся досягти своєї мети. Впевнений, що навчання на факультеті буде чудовим» (Денис Галас).
«Планую вступити на спеціальність «Журналістика». Захоплююся спортом. Дізнався про можливості займатися спортом і в Університеті. Мені це дуже цікаво» (Максим Власов).
«Приїхав на День відкритих дверей, щоб більше дізнатися про умови вступу на спеціальність «Садово-паркове господарство». Дуже люблю займатися висаджуванням рослин, дерев та доглядати за ними» (Ігор Андрущенко).
«Мрію стати журналістом і хочу навчатися саме у НУБіП України. Основним творчим захопленням є заняття танцями» (Олена Льовінд).


Одразу після презентації гуманітарно-педагогічного факультету усі абітурієнти були запрошені до актової зали, де офіційну частину на правах господаря відкрив ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко. На власному прикладі, колишнього випускника університету, він доводить: той, хто сьогодні опановує фах у НУБіП України, може бути спокійний за своє професійне майбутнє. А відтак – і за реалізацію себе як особистості, і за свій життєвий добробут. Ректор С.М. Ніколаєнко представив університет, розповів про історію його розвитку та повідомив цікаві факти з життя університету, про науково-технічні дослідження та стан матеріально-технічної бази. Для абітурієнтів особливо цікавою виявилася інформацію про соціальну інфраструктуру в Університеті. Відповідальний секретар приймальної комісії Віталій Шевчук розповів про правила вступу до НУБіП України. Заступник голови Студентської університетської організації Олександр Василенко розповів про організацію та переваги студентського життя.

Потім гості переглянули культурну програму, підготовлену обдарованими студентами та викладачами кафедри культурології. Абітурієнти та їхні батьки змогли насолодитись талановитими виступами учасниками творчого дійства. Усіх зачарували такі номери: сучасний танець у виконанні колективу «Сузір‘я dance», зворушливий вальс – колектив «Чарівність», захопливий народний танець – ансамбль «Колос». Справжнє свято насолоди та відпочинку отримали гості! Кожен з них зрозумів, з якою любов’ю і сподіваннями факультети й університет хоче бачити абітурієнтів потенційними студентами. Тож, побувавши на Дні відкритих дверей, ми впевнені, що кожен учасник зробив свій свідомий вибір – стати студентом НУБіП України.

Ми, журналісти, захоплені від усього побаченого. Ми безмежно вдячні всім, хто зорганізував проведення Дня відкритих дверей в Університеті та на гуманітарно-педагогічному факультеті.
Приєднуйтесь до нашої великої родини. Ми з радістю приймемо Вас у свою студентську сім’ю!

Мельник Катерина, Зеленіна Орина,
Бабчук Мар’яна, Каплаух Олександр,
студенти-журналісти, І курс

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook