Ректорат: презентуємо університет випускникам шкіл та оцінюємо постерні презентації магістрів

29 жовтня 2018 року

     29 жовтня 2018 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як зазначив очільник вишу, тиждень буде присвячений профорієнтаційній роботі, плануванню діяльності в листопаді, ситуації в гуртожитках і найголовніше – навчальному процесу, зокрема, постерні презентації магістерських робіт відбудуться майже на всіх факультетах.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про узагальнення пропозицій щодо поліпшення якості підготовки магістрів, змін в організації їхнього навчання. Розроблені три консолідуючі пропозиції, які розгляне ректорат згодом. Також на тижні заплановані перевірки гуртожитку №4 та Ніжинського агротехнічного інституту.

     Учений секретар Оксана Барановська нагадала, що нарада з планування відбудеться на базі факультетів землевпорядкування та юридичного 31 жовтня. Окрім того в університеті стартував звітний період за 2018 рік, тож всі структурні підрозділи повинні надати затверджену в установленому порядку інформацію до загального звіту.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко проінформував про підготовку до конференції трудового колективу, яка пройде 28 грудня. До кінця листопада будуть оновлені склади делегатів від структурних підрозділів.

     Голова Студентської організації Максим Паламарчук розповів про ініціативи студентства до Дня студента, пропозиції до плану ремонтних робіт на 2019 рік, презентували проект арт-простору в студентській їдальні.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про результати участі у форумі ректорів та деканів Європейської асоціації університетів наук про життя. Домовлено про співпрацю з французьким університетом про підготовку фахівців за системою подвійних дипломів.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах. Всі великі з них – завершені або на фінальній стадії. Далі за планом внутрішні оздоблювальні роботи, поточні ремонти, зокрема встановлення бойлерів на підігрів води в гуртожитках. До речі, в усьому кампусі вже увімкнене опалення та є гаряча вода.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на необхідності комендантам корпусів та завідуючим гуртожитками щоденно проводити зовнішні ревізії будівель, аби усувати дрібні пошкодження вчасно. Також стартувала звітна кампанія з наукової діяльності. В навчально-дослідних господарствах завершені осінні польові роботи і найближчим часом відбудеться нарада з поліпшення тваринництва. За результатами відвідування спортивно-оздоровчого табору «Академічний», що на березі Чорного моря, складений план заходів щодо упорядкування території та спорудження нових будиночків для відпочинку – він буде реалізований у співпраці з НДГ «Великоснітинське» та Боярською лісовою дослідною станцією.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – внести пропозиції удосконалення системи підготовки магістрів, провести аналіз проведення дня відкритих дверей для випускників коледжів та технікумів, звернути увагу на представництво навчальних закладів, випускники яких навчаються в НУБіП, підготувати сценарії відзначення Дня студента, Дня працівників сільського господарства, Дня визволення Києва від фашистських загарбників. Вадиму Ткачуку – підготувати проект бюджету 2019, розробити проект угоди з університетом Вагенінгену про подвійні дипломи. Ігорю Ібатулліну – розглянути план робіт в СОТ «Академічний».

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook