ПЕРЕДОВІ СТАНДАРТИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА: ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ ДО ПрАТ "ОБОЛОНЬ"

16 жовтня 2018, 23:58

З метою збагачення новітніми технологіями кінцевої переробки зерна – викладач кафедри загальної хімії Жила Роман при підримці керівництва агробіологічного факультету і ПрАТ "Оболонь" провів  виїзне  заняття по виробництву безалкогольних і слабкоалкогольних напоїв для студентів 2 групи агрономів 3 курсу навчання.

Це заняття на заводі "Оболонь" провела екскурсовод-технолог  Можчиль Олена, що розпочалося з демонстраційного залу, де екскурсантів ознайомили з відеоматеріалом про підприємство і його дочірні філії.

Історія компанії веде свій початок із 1974 року, коли розпочалося будівництво Київського пивзаводу № 3. Місцем для будівництва нового заводу було обрано київський район Оболонь. Цей вибір визначався наявністю великих запасів мʼякої та чистої води.

 

Студентам було цікаво довідатися, що ПрАТ "Оболонь" є найбільш потужнім нацiональним виробником пива в Українi зi стовiдсотковим українським капiталом. Ринками збуту продукції корпорації є 52 країни світу.