Продовжуються роботи з покращення умов проживання студентів 4-го гуртожитку та упорядкування території

10 жовтня 2018 року

     Минув рівно місяць після наради, проведеної за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка, щодо розгляду стану справ з реалізації Плану заходів з наведення санітарно-гігієнічного стану і проведення безвідкладних ремонтних робіт у гуртожитку №4. Наразі факультети землевпорядкування та юридичний відзвітувалися за пророблену роботу.

    Тож перше. Протягом останнього місяця у гуртожиток № 4 закуплено, доставлено та зібрано 28 шаф та 8 шаф-пеналів. Новими меблями укомплектовано 10 кімнат першокурсників факультетів землевпорядкування та юридичного. Крім того, 60 студентів цих факультетів отримали новесенькі покривала для ліжок, які гармонійно вписуються в інтер’єр їхніх кімнат. А найближчими днями вони одержать і новенькі стільці.

     Студенти дуже задоволені за отримані меблі. Ось їхні враження:
     Вся наша кімната дуже зраділа, коли дізналася, що ми отримаємо нові меблі. З великим нетерпінням ми чекали, коли настане цей день. Нові шафи виглядають дуже привабливо і якісно зроблені. Ми вдячні працівникам Університету та гуртожитку, які роблять наше життя зручним. Грогуль Ангеліна, першокурсниця факультету землевпорядкування.
     Нещодавно ми отримали нові меблі, які покращили нашу кімнату. На відміну від старої, вона виглядає сучасніше та займає менше місця. При цьому всі наші речі чудово розмістилися в ній. Тому дуже дякуємо керівництву Університету за покращення наших умов проживання в гуртожитку. Стрельченко Лілія, першокурсниця факультету землевпорядкування, староста академічної групи.

  

     Упорядкування потребує і територія гуртожитку № 4. Так, для її облаштування та благоустрою силами студентів і завідувача гуртожитку Любомири Дулеби висаджено хвойні декоративні рослини – туї (8 шт.), що прикрашають зовнішній вигляд гуртожитку. Чому саме хвойні поцікавилися ми у Любомири Володимирівни? – Це пояснюється їхньою привабливістю в будь-яку пору року: і влітку й взимку. І в умовах нашого клімату вони практично єдині, здатні оживити прибудинкову територію і милувати око своїм зеленим кольором. Тому за ними дбайливо доглядають та щодня поливають як працівники гуртожитку так самі студенти.
     Одним із найважливіших завдань Плану заходів є ремонт фасаду гуртожитку. З середини вересня гуртожиток чекає їх початку, навіть підготовлено кімнату для робочих. Але непогода і незавершеність подібних робіт на гуртожитку № 2 не дали можливість розпочати їх вчасно.
     У найближчих планах заміна ще 35 дверей до кімнат на 2 і 3-му поверхах, а також ремонт тамбура головного входу в гуртожиток. Крім того, на початку 2019 року в гуртожитку № 4 планується капітальний ремонт коридорів і місць загального користування, а також заміна і модернізація всієї електромережі.

     Як бачимо, є конкретні успішно реалізовані заходи щодо поліпшення стану та умов проживання у гуртожитку № 4, але є ще чимало завдань, які потрібно невідкладно виконувати. Тому не зупиняємось ні на мить і спільними зусиллями покращуємо умови побуту студентів.

Олександр Шевченко та Олена Улютіна,
заступники деканів факультетів
землевпорядкування та юридичного

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook