Долучаємося до культурного життя столиці

2 жовтня 2018, 23:58

     Гарного недільного дня, 30 вересня, ми, студенти 1-го курсу 3-ї групи факультету тваринництва та водних біоресурсів разом з наставником групи Світланою Базиволяк відвідали Національний академічний театр ім. Івана Франка та переглянули п’єсу «Мартин Боруля».

    П‘єса Івана Карпенка-Карого «Мартин Боруля» - це одна з «прикрас» української класичної літератури. Цей твір знають усі учні, адже він обов‘язковий для вивчення у школі та входив до програми зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. І здається, що він зачитаний до «дір», і нічим здивувати вже не зможе. Проте у театрі твір «ожив», заграв новими барвами, заговорив з глядачами та примусив поринути  у свою історію. Актори вразили грою, особливо Назар Задніпровський та Анатолій Гнатюк, і не дивно, адже це народні артисти України. Ми переживали всі емоції разом з акторами, іноді забуваючи, що вони просто грають персонажів п‘єси.

      Актори вистави ще раз підтвердили, що прагнення до вершини соціального стану не веде до щасливого життя.

    Ми отримали незабутні враження та позитивні емоції від вистави, і з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі з театральним мистецтвом і дякуємо наставнику групи, яка дбає про наш культурно-інтелектуальний розвиток.

Студентка 1-го курсу, 3-ї групи

Гранат Олександра

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook