ПЕДАГОГІЧНІ ЧИТАННЯ «СЕРЦЕ ВІДДАЮ ДІТЯМ»

28 вересня 2018 року

IMG 34818dbb5d00a1b3acae770cf1165bd4 V

Становлення в Україні якісно нової системи освіти здійснюється в умовах різкого загострення виховних проблем, посилення негативних явищ у студентському середовищі. У значної частини молоді спостерігаються світоглядна індиферентність, пасивність, втрата ідеалів, відчуженість. Відбувається нехтування освітою, професійною кваліфікацією, значний спад інтересу студентів до духовних цінностей. Саме тому викладачам вкрай необхідно звертатися за порадами щодо виховання молоді до ідей великих педагогів, як сучасності так і минулого. Найяскравішою вітчизняною гуманістичною системою виховання була педагогічна система В.О.Сухомлинського, сторіччя від дня народження якого святкуємо цими днями.

IMG 4abba89cf2a9247cc673ede6e8ee9c3b VЗ огляду на це викладачі Бережанського агротехнічного коледжу з великим інтересом взяли участь у педагогічних читаннях на тему «Серце віддаю дітям», які організував відділ освіти Бережанської міської ради.

IMG 3c9aff85bc41c8dfc10255883cf1e6eb V1

З доповіддю про «Радість успіху у творчій спадщині В.Сухомлинського» виступила старший викладач Наталія Юрчишин, яка зауважила, що наймогутніша сила, яка змушує студента вчитися, будить у нього інтерес до праці, - це віра в самого себе, почуття поваги до самого себе.

«Турбуйтеся про те, щоб ця внутрішня сила дитини ніколи не вичерпувалась. Якщо її немає, не допоможуть ніякі педагогічні хитрощі» писав В.Сухомлинський.

 
Оберська Н.В.,
голова циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook