ВЛАДИСЛАВ СОЛОВ’ЯН ТА ІЛЛЯ ЗДОВБЕЛЬ: ОБИРАЄМО НУБіП УКРАЇНИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

6 липня 2018 року

     Зовсім скоро приймальна комісія НУБіП України розпочне свою роботу. Більшість випускників шкіл та коледжів вже визначилися зі своєю майбутньою професією. Серед них і випускник Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого Владислав Слов’ян та Ілля Здовбель – випускник Броварської загальноосвітньої школи №2. Саме з такими майбутніми студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів відбулась наша зустріч.

– Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

Ілля: Я розумію, що мені потрібно отримати якісну освіту. Багато часу розмірковував над питанням ким я хочу стати у майбутньому і нарешті вирішив здобути освіту технолога у сфері виробництва і переробки продукції тваринництва, адже як я вважаю: "Їжа завжди була, є і буде потрібна для життєдіяльності людини!". Чому саме НУБіП? Мабуть тому, що це один із найкращих університетів України, де я можу отримати справді цінні знання та завжди зможу сподіватись на щиру пораду викладачів.

Владислав: Попередній напрям моєї освіти – технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва, тож доцільним є продовження навчання за цією спеціальністю. Обрав НУБіП України – бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі. А головне – він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації.

– Звідки дізналися про факультет?

Ілля: Порекомендували його мені як найкращий мої друзі, а більш детально ознайомитися з ним мені допоміг мій майбутній викладач – Лариса Анатоліївна Коропець.

Владислав: Мій товариш закінчив факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Він багато розповідав про цей університет, факультет на якому навчався, викладачів, сучасні методи навчання та перспективи подальшого працевлаштування. Адже сам, ще на старших курсах, без проблем знайшов гарну роботу за фахом в Києві. Тому я зацікавився і теж вирішив обрати цей факультет.Детальніше з університетом та роботою факультету мене ознайомила Антонюк Тетяна Андріївна на дні відкритих дверей.

– Чого очікуєте від навчання в університеті?

Ілля: Від навчання в цьому університеті я очікую мати можливість практично використати здобуті навички, адже теорія це добре, а практика – ще краще!

Владислав: Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає університет: сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, практичні навички, які дозволять набути поглиблених знань та умінь за цією спеціальністю.

– Чи маєте вже плани після закінчення навчання?

Ілля: Після закінчення навчання я мрію отримати добре оплачувану роботу, де зможу використати свої знання якнайкраще, а якщо пощастить, то й отримати роботу за кордоном. Бажаю всім абітурієнтам досягти своєї мрії!

Владислав: На сьогодні ще складно сказати, де я знайду своє місце в майбутньому, але воно буде пов’язане з тваринництвом.

– Які маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

Ілля: Наразі мені 17 років, і, мабуть, як будь-який мій одноліток маю декілька хобі – те, від чого отримуєш насолоду і робиш з радістю. Для мене це рибальство, збирання грибів, а зі сфери спорту – волейбол, футбол, та найулюбленіший мій спорт – гребля на байдарках та каное. Цим видом я займався сім років; за цей час мав можливість об'їздити майже всю Україну приймаючи участь у змаганнях, тренуючи тіло й дух, що згодом призвело до досягненням мною звання кандидата у майстри спорту.

      Владислав: Моїм улюбленим заняттям у вільний час є відвідування занять з вокалу у народному ансамблі пісні і танцю «Чорнобривець» Миронівського РБК. У коледжі я займав посаду голови студентської ради, брав участь у різних заходах коледжу та району. А взагалі, в НУБіП України я сподіваюся здійснити свої мрії, познайомитися з новими друзями!

Розмовляла доцент кафедри технологій

виробництва молока та м’яса

Тетяна Антонюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook