22 червня студенти факультету захисту рослин, біотехнологій і екології спеціальності «Захист і карантин рослин» відвідали 2-гу виставку технологій рослинництва «International Field Days Ukraine

28 червня 2018, 19:13
Київська обл., Дослідницьке

22 червня студенти факультету захисту рослин, біотехнологій і екології спеціальності «Захист і карантин рослин»  відвідали 2-гу виставку технологій рослинництва «International Field Days Ukraine / Міжнародні дні поля в Україні», де мали унікальну можливістю ознайомитися з безпрецедентним хіт-парадом агротехнологій у виконанні представництв найвідоміших світових агробрендів та відвідати майстер-класи провідних експертів ринку.  Особливо корисно і цікаво  було відвідати дослідні ділянки, на яких демонструвалися більше 400 перспективних сортів і гібридів сільгоспкультур та технології захисту та живлення від таких компаній як «Байєр Україна», «Дунайська соя», «БТУ-Центр», «ВНІС», «Дунай Агро», «ІКАРАІ», «КВС-Україна», «Лімагрейн Україна», «Маїс»,«Нуфарм Україна», «РВА Україна», «Столлер», «Штефес», «Штрубе Україна ГМБХ», «Укравіт Агро», «Уніфер», «SaatenUnion», «Dr. Green», «Укрпластик» та  «НУБІП». 

Великий інтерес викликали демонстрація роботи обприскувачів у польових умовах та спеціально організований навчальний тур «Uni on the field / Універ на полі». Особливо приємно було зустрічати випускників факультету, які наразі працюють в аграрних компаніях і відзначають високий рівень підготовки їх у НУБіП як спеціалістів.

Висловлюємо щиру подяку за запрошення організаторам заходу «International Field Days Ukraine / Міжнародні дні поля в Україні»

 

 

 

 

 

 

Доцент

кафедри ентомології імені М.П. Дядечка

Людмила Кава

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook