Інтерв’ю з абітурієнтами

26 червня 2018 року

 

1) Представтеся та розкажіть про себе

Патейчук Анна Сергіївна. Закінчила у 2018 році ЗОШ у с. Комарове Маневицького р-на Волинської області.

Хочу навчатись на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України за напрямом підготовки «Водні біоресурси та аквакультура».

2) Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

Обрала цей навчальний заклад та факультет через позитивні відгуки та поради сестри, Патейчук Надії, яка щойно закінчила навчання в НУБіП, є магістром з виробництва та переробки продукції тваринництва, а також завдяки інформації на сайті університету, яку регулярно відвідую вже більше року.

Я сьогодні (19 червня) вперше приїздила до Києва і була присутня на захисті випускної магістерської роботи сестри. Приємне враження склалося від чудово облаштованих аудиторій навчального корпусу №1, зокрема  конференц зали № 36 де відбувалося засідання екзаменаційної комісії.

Мені подобається все: і розташування університету у лісовому затишку, і 1-й навчальний корпус, і гуртожиток № 11, у якому мешкає сестра, і лекційні аудиторії, в яких я буду навчатись, коли стану студенткою. Особливо сподобалась аудиторія № 49 кафедри біології тварин, у якої проходять лабораторні заняття та студенти отримують практичні навички.

Керівник випускної роботи моєї сестрички професор Сахацький М.І. показав мені декілька навчальних фільмів про розведення осетрів, райдужної форелі, африканських сомів та інших видів риби у водоймах та в закритих системах. Про існування такого цікавого напряму діяльності я досі не знала, навить не здогадувалась. Крім цього, він познайомив мене з Дмитрієвою Людою, Мельник Дашою, Полковниковим Даниїлою та іншими студентами, що навчаються тут за напрямом «Водні біоресурсі і аквакультура», і я тепер хочу стати такою ж.

3) Чого очікуєш від навчанні в університеті?

Навчитись розводити рибу, виробляти чорну та красну ікру, іншу делікатесну продукцію, що допоможе мені знайти роботу за спеціальністю в Україні. А ще хочу під час навчання побувати на кращих підприємствах з виробництва та переробки продукції рибництва, в тому числі іноземних.

4) Які маєш уподобання, окрім навчання?

           Захоплююсь спортом, зокрема волейболом і легкою атлетикою.

Спілкувався доцент

кафедри біології тварин

Афанасенко В.Ю.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook