Захист дипломних робіт і готовність до вступної кампанії – головні теми ректорату

11 червня 2018 року

     11 червня 2018 року. Чергове засідання ректорату відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін, який акцентував увагу на ході екзаменаційної сесії та підготовці до вступної кампанії, що за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка повинно бути головним у діяльності ректорату на поточний тиждень.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що цього року одночасно із випусками бакалаврів фактично розпочинається прийом до магістратури. Основні випуски відбудуться 26-27 червня і одразу ж стартує прийом документів, вступні випробування. Окрім того за підсумками семінару з керівниками відокремлених підрозділів, що відбувся у суботу на базі Рівненського коледжу, складені попередні списки студентів, які продовжуватимуть навчання в базовому закладі – майже 800 осіб.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко проінформував ректорат про відвідини історичного міста Батурин співробітниками університету в рамках виконання колективного договору. Викладачі і працівники мали можливість доєднатися до історичної спадщини, а профком вже планує наступні візити до пам’ятних місць. Також на цьому тижні розпочинаються планові поточні ремонти в спортивно-оздоровчому таборі «Академічний», що на березі Чорного моря.

 

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про завершення конкурсу на посади науково-педагогічних працівників і подачу документів на посаду декана агробіологічного факультету. Відповідно остаточні рішення винесуть вчені ради факультетів і ННІ та вчена рада університету.

     Керівник прес-служби Денис Рудень проінформував про публікації в газетах «Голос України», «Урядовий кур’єр», «Освіта України», «Україна молода», ряді регіональних видань, інтернет-порталах «Латифундист», «Агропортал», сюжети на телеканалах «Україна», «5 канал» та на Першому аграрному каналі щодо відзначення ювілею університету. На разі прес-служба завершує підготовку серії інтерв’ю зі вступниками 2018 року, молодими вченими, з якими читачі офіційного сайту познайомляться ближнім часом.

 

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про результати участі у конференції з організації мобільності студентів та викладачів і запевним у розширенні можливостей для НУБіП вже наступного року. Тривають спільні з Університетом штату Пенсильванія курси з харчової безпеки. Активізації потребує підготовка англомовних магістерських програм, старт який передбачається у новому навчальному році.

     Про ремонти, зокрема в гуртожитках, закупівлю меблів, підготовку кімнат для першокурсників доповів проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін, підбиваючи підсумки засідання, зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Валерію Іщенку – контролювати стан протипожежних систем і проводити профілактичні заходи, провести поточні ремонти і забезпечити безперебійну подачу електроенергії в СОТ «Академічний». Сергію Кваші – контроль за навчальним процесом, захистом дипломних проектів, вступною кампанією і формуванням державного замовлення на базі молодших спеціалістів. Ігорю Ібатулліну – провести нараду з енергоефективності, підготувати документи на статус національного.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook