Конкурс між студентами групи Е-31М «Кращий електромонтер»

5 червня 2018 року

 

 

IMG 2595

Перед агропромисловим комплексом країни, з урахуванням його реформування стоять важливі завдання щодо переходу його на інтенсивні засоби отримання сільськогосподарської продукції. Все це вимагає безперервного розширення і поглиблення електрифікації сільського господарства, а також підготовки кваліфікованих спеціалістів у галузі енергетики.

За спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» проводиться підготовка фахівців з розрахунку, проектування та експлуатації електротехнічного устаткування. В основу професійної підготовки спеціалістів - електроенергетиків покладено новітні інформаційні технології, особлива увага приділяється комп’ютерному проектуванню електричних систем і мереж, електротехнічного обладнання і машин, вивченню питань створення сучасних відновлювальних джерел енергії, застосуванню енергоефективних технологій.

В ході підготовки молодих спеціалістів необхідно приділяти особливу увагу практичній підготовці студентів, формуванню вмінь та навичок щодо вирішування як повсякденних завдань так і проблем, що виникають в аварійних ситуаціях. Навчання повинно викликати зацікавленість у майбутніх спеціалістів. Найбільш інтенсивно студенти працюють і засвоюють матеріал при створенні умов змагання.

IMG 2597IMG 2598IMG 2608IMG 2625IMG 2617

Викладачем циклової комісії «Спеціальних електротехнічних дисциплін» Біликом Я. В. проведено конкурс між студентами групи Е-31М «Кращий електромонтер». Методом жеребкування студенти об’єднані у 5 бригад. Перед кожною бригадою поставлено індивідуальне завдання однакової складності. Роботи виконувались під чітким керівництвом викладача та наглядом журі предметної комісії. У ході конкурсу студенти відпрацьовували навики з монтажу схем керування електроприводом та повітряних ліній електропередач.

Змагання завершилось перемогою студентів Богана Олега і Дуди Віталія. Виконані монтажні роботи цих учасників найбільш відповідали вимогам ПТЕ, ПТБ та ПУЕ.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook