Результати I етапу VII «Фестивалю студентської науки-2018» на факультеті аграрного менеджменту

14 травня 2018 року

11 травня відкрив свою роботу «Фестиваль студентської науки - 2018», який зібрав у читальній залі бібліотеки 10 навчального корпусу 25 гуртків НДІ економіки і менеджменту, з яких 5 гуртків з факультету аграрного менеджменту.

З вітальним словом до керівників та старост наукових студентських гуртків звернувся директор НДІ економіки та менеджменту Талавиря Микола Петрович. Микола Петрович подякував керівникам, старостам та членам гуртків за плідну працю протягом навчального року, наголосив про важливість розвитку саме студентської науки, участь в конференціях, семінарах, наукових конкурсах, які лише розвивають особистість студента та готують до практичної праці та наукової діяльності. Микола Петрович побажав вдалих виступів старостам та плідної праці членам конкурсної комісії.

Високопоставлене журі, яке складалося із представників спілки молодих вчених, ради аспірантів, студентського наукового клубу та досвідчених науково-педагогічних працівників структурних підрозділів наполегливо оцінювали студентські наукові досягнення.

  

 

У результаті прослуховування звітів  про діяльність наукових студентських гуртків високопоставлене журі визначило наступне - на факультеті аграрного менеджменту в сумарному підсумку:

І місце отримав студентський гурток «Маркетинг» (245 балів) кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, науковий керівник к.е.н., доцент Четверик О. В.;

ІІ місце – науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» (215 балів) кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, науковий керівник к.е.н., доцент Лобунець Т. В.;

ІІІ місце - науковий гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» (207 балів) кафедри економічної теорії, керівник к.е.н., доцент Коваль О. М.

Науковий гурток «Сучасні тенденції розвитку менеджменту» кафедри менеджменту ім. Й. С. Завадського в сумарному підсумку отримав 203 бала (наукові керівники к.е.н., доцент Артюх Т. О. та к.е.н., доцент Новак О. В.). Досягнення наукового гуртка «Сучасні тенденції розвитку менеджменту» досить значимі, проте найбільше вразило журі та всіх присутніх відео-ролик, який приготували гуртківці, у якому відображено навчання, життєві потреба та дозвілля студентів-гуртківців.

Олена Четверик

 координатор роботи молодих вчених факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook