На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулась зустріч випускників 2003 року

14 травня 2018 року

   12 червня 2018 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, через 15 років після випуску, відбулася зустріч випускників тогочасного зооінженерного факультету.

   Розпочинаючи урочисте зібрання, зі словами привітань виступив перший декан факультету Вадим Кондратюк, який привітав усіх присутніх, коротко розповів чим «живе» факультет сьогодні, про теперішню структуру, кількість студентів і науково-педагогічних працівників, позитивні зрушення, які відбулись за останні роки та про плани на майбутнє. З приємністю, Вадим Миколайович повідомив і про успіхи факультету тваринництва та водних біоресурсів як на рівні університету, так і за його межами, розповів та які плани на найближчий час.

   Зі словами привітань до гостей виступили і науково-педагогічні працівники факультету – Володимир Отченашко, Вікторія Мельник та Микола Маценко, які у свій час проводили випускникам лекційні і лабораторно-практичні заняття. Вони з приємністю згадували ті далекі студентські роки випускників. З приємністю і захватом присутні переглянули відеофільм «Один день із життя факультету».

   Випускники у своїх виступах подякували рідній alma mater в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації за надані знання, згадали студентські роки і висловили приємне здивування тими позитивними процесами, які відбуваються сьогодні на факультеті та в університеті. Усі виступаючі були одноголосні в одній думці – тваринництво є невід’ємною складовою розвитку країни, а наш університет є потужною «кузнею» кадрів аграрного сектору України.

    Закінчилася зустріч переглядом навчальних аудиторій і лабораторій факультету тваринництва і водних біоресурсів та дружнім фото на згадку про цей прекрасний день.

Сергій Грищенко,

заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook