Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності долучилась до проведення Дня відкритих дверей на факультеті

19 квітня 2018 року

 19 квітня 2018 р. в рамках університетського заходу «День відкритих дверей», який проводився для випускників коледжів, в аудиторії 233 корпусу №10 було організовано зустріч потенційних абітурієнтів із адміністрацією та професорсько-викладацьким колективом факультету аграрного менеджменту. Здебільшого гостями даного заходу стали студенти ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової», ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» і ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».


Відкрив зустріч вітальним словом декан факультету Анатолій Остапчук, який розповів молоді про переваги навчання в НУБіП України за спеціальностями «Менеджмент» і «Маркетинг». Доповнили змістовну доповідь очільника факультету завідувачі кафедр.


Зокрема, переконливим під час виступу був засновник факультету аграрного менеджменту, а тепер завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності професор Валерій Галушко. Він довів абітурієнтам важливість і перспективність управлінської освіти.


Також цікавим і змістовним виявився виступ доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олени Ковтун з приводу можливості паралельного навчання майбутніх студентів в університетах Німеччини, Нідерландах, Словаччини, Чеської Республіки і одержання подвійних дипломів.


В результаті зустрічі більшість абітурієнтів виявили зацікавленість продовження свого навчання на факультеті аграрного менеджменту та ЗЕД НУБіП України. 

доцент Олександр Файчук 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook