Агробіологічний факультет зустрічає випускників коледжів

19 квітня 2018 року

19 квітня на агробіологічному факультеті НУБіП України відбувся «День відкритих дверей» для випускників коледжів та технікумів. Вже о 8 годині ранку в 4 корпусі гостей із Заліщицького коледжу, а після зустрічі з керівництвом університету гостей з інших коледжів та технікумів гостинно зустріли керівництво факультету на чолі з деканом Оксаною Тонхою, завідувачі кафедр, співробітники. Кожному були роздані буклети про університет та факультет. Правила прийому до НУБіП України у 2018 році.

Декан розпочала зустріч з  ознайомлення з 120 річною історією факультету, його спеціальностями, організацією навчального процесу, особливостями навчання та проходження навчальної, виробничої практик, стажування за кордоном і відомих аграрних компаніях.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу на факультеті доцент Олександр Цизь ознайомив присутніх з перевагами навчання у НУБіП України, базами практичної підготовки та навчання, а також зазначив, що для студентів дуже важливим є відпочинок, для цього створені тут всі умови: є оздоровчий табір, працює достатньо різних секцій та гуртків, крім того сам університет розміщений у мальовничому місці, де студенти гуляють і відпочивають.

Пізніше заступники декана разом із завідувачами кафедр провели ознайомчу екскурсію навчальними аудиторіями та лабораторіями факультету.

 

 

Віра Кутовенко,доцент кафедри

 овочівництва та закритого грунту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook