Головне в роботі студентської ради гуртожитку – системність

25 березня 2018 року

     Студентська рада гуртожитку – це саме та команда ініціативних, творчих, самовідданих та активних студентів з усіх факультетів, які працюють щотижнево у кожному гуртожитку і проводять свою роботу згідно плану.

     Вони об’єднані спільною метою: залучати мешканців до проведення заходів, спрямованих на поліпшення житлових та санітарно-побутових умов, контролювати дотримання правил внутрішнього розпорядку, проводити виховну, культурно-масову, спортивну роботу, пропагувати здоровий спосіб життя, надавати допомогу гуртожитку у створенні рівних можливостей при поселенні та проживанні студентів.

Cтудентська рада гуртожитку №5

Cтудентська рада гуртожитку №3

     Голова студентської ради гуртожитку №4 Владислав Філоненко говорить: одним із завдань студентської ради є контроль дотримання правил внутрішнього розпорядку гуртожитку, організація чергування студентів, слідкування за збереженням майна та дотримання належного санітарного стану в гуртожитку. Саме цьому було присвячено останнє засідання, яке пройшло цього тижня. Як зазначалося у виступах членів ради, працювати потрібно системно, хаотичні зустрічі, вирішення тимчасових питань, проведення заходів «під дати» не дасть ефекту. Лад в наших домівках має бути щодня, а не лише на свято чи коли приїжджають гості.

Cтудентська рада гуртожитку №4

Оксана Антко,
фахівець студмістечка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook