ПРОФЕСІЙНЕ СПРЯМУВАННЯ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ЕКОЛОГІВ

15 березня 2018 року

      Розвиток сучасного агропромислового комплексу вимагає ґрунтовної підготовки висококваліфікованих спеціалістів. З метою впровадження теоретичних знань у практичне застосування, 15.03.2018р. викладачами циклової комісії природничих дисциплін Сновидою М.П. та Чорною Н.З. було здійснено навчально-виховний захід із студентами груп Ео-21М та Ео-31М у лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Завідувач лабораторії Брикайло Любомир Євгенович детально розповів про специфіку їхньої роботи і основні завдання, методику дослідження рослинницької та тваринницької продукції.
      Студенти мали змогу ознайомитись із приладами, на яких здійснюється дослідження та проводять аналізи молока, меду, риби, м’яса, тощо.
Змістовною була інформація про токсичність нітратів і нітритів у ранньо-весняних овочах, про вміст гранично допустимої концентрації та їх шкідливий вплив на організм людини.
      Майбутніх фахівців екології зацікавили питання щодо видачі сертифікатів якості продукції та вимоги до них. Такі навчально-виховні заходи мотивують студентів до вирішення проблемних ситуацій із застосуванням набутих теоретичних знань у конкретній, практичній, професійній сфері. 

Чорна Н. З. та Сновида М. П.,
викладачі циклової комісії природничих дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook