ЯЦИКІВ М.М. ВІДВІДАВ XI СПЕЦІАЛІЗОВАНУ ВИСТАВКУ «АГРОТЕХНІКА - 2018»

1 березня 2018 року

      1 березня 2018 року викладач циклової комісії «Механізації сільського господарства і автомобільного транспорту» Яциків М.М., за підтримки директора фермерського господарства «Вільховецьке» Гайдара В.П., відвідав XI спеціалізовану виставку «АгроТехніка - 2018», яка проходила з 28 лютого по 2 березня 2018р. у місті Львів.

    На виставці було представлено понад 60 експонатів сучасної техніки для забезпечення виконання сільськогосподарських робіт у агропромисловому комплексі.
    Основний акцент виставки було приділено системі точного землеробства, а саме GPS навігаційним системам, які зменшують економічні затрати при вирощуванні сільськогосподарських культур.
    Під час виставки відвідувачі мали можливість бути учасниками конференції «Додаткові можливості для виробників сільськогосподарської продукції», на якій обговорювались питання розвитку малих фермерських господарств.
Ознайомлення з новинками сучасної с/г техніки є дуже великою допомогою при підготовці до занять з дисципліни «Сільськогосподарські машини» та «Машини і обладнання для тваринництва»
Яциків М.М.,
викладач циклової комісії
«Механізації сільського господарства і
автомобільного транспорту»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook