Володимир Онука: кращого робочого місця як у ПрАТ «Зернопродукт МХП», годі й шукати!

16 грудня 2017 року

   Стабільна середня зарплата спеціалістів: на тваринницьких фермах – 15 тисяч гривень, інженерів-механіків – 20 тисяч гривень. Максимальна зарплата коливається в межах 30-50 тисяч гривень на місяць. Творча ініціатива – вітається, відповідно і заробляти набагато більше. Порівняймо із середньою по Україні – і зрозуміємо, що фахівців у ПрАТ «Зернопродукт МХП», який входить у холдинг «Миронівський хлібопродукт», цінують.

     Це до того, що на запрошення ректора Станіслава Ніколаєнка гостем університету став директор цього підприємства Володимир Онука. Саме він на зустрічі з деканами факультетів і директорами ННІ та студентами і назвав ці цифри. Сьогодні ПрАТ «Зернопродукт МХП», як не дивно, і при таких зарплатах відчуває брак фахівців. Зараз тут потрібні зоотехнікі, механіки, агрономи, енергетики та інші спеціалісти. А де їх шукати? Тут, в його рідній alma mater. Тож Володимир Онука і звернувся до керівників факультетів та ННІ з проханням посприяти у цьому питанні.

  

     До речі, якщо ти, студенте, обереш для проходження практики це підприємство (увага!) – отримуватимеш вищезгадану зарплату. Звісно, за умов виконання посадових обов’язків. А роботи вистачить всім, адже ПрАТ «Зернопродукт МХП» має 20 філій по всій Україні.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook