Ольга Гапон — «Міс факультету тваринництва та водних біоресурсів–2017»

10 листопада 2017 року

 Ось і настав цей довгоочікуваний для всіх день. 9 листопада у актовій залі навчального корпусу № 3 факультет тваринництва та водних біоресурсів провів масштабний захід – конкурс краси «Міс факультету–2017».

     Цього року за титул найчарівнішої красуні змагались 7 дівчат з першого, другого та четвертого курсів обох спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті – «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Поважне журі представляли Віталій Коваленко, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку; Євген Томін, голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива-2020»Іван Чумаченко, директор науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва; Володимир Козирський, директор навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження; Олена Яра, декан юридичного факультету; Тарас Євсюков, декан факультету землевпорядкування.

  

     Програмою було заплановано п’ять конкурсів. У першому, який мав назву «Я пишаюсь, що я українка» учасниці виходили на сцену в національному вбранні. Під час другого – «Подорож країнами», красуні немов у казці перенесли усіх до Індії, Греції, Італії, Японії, Америки, Шотландії та Англії. У третьому конкурсі наші дівчата демонстрували свої таланти – співочі, танцювальні, вміння читати поезію або декламувати авторський вірш. Під час четвертого, інтелектуального конкурсу, учасниці давали відповіді на цікаві та філософські запитання.

     У перервах між конкурсами глядачів зачаровували своїми співочими та танцювальними талантами студенти і друзі факультету тваринництва та водних біоресурсів Катерина ЗвержинськаІрина БойкоОлександр МаринінАнастасія СирцоваЯрина БілоусАнтоніна Штиката багато інших.

     А завершився вечір останнім п’ятим конкурсом – феєричним виходом наших красунь у вечірніх сукнях. Усі присутні були заворожені цим. Потому глядачі визначились із титулом «Міс глядацьких симпатій».

     По завершенню підбиття підсумків голова журі Тарас Євсюков та декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, сказавши теплі слова про сьогоднішній захід, разом із ведучими перейшли до оголошення результатів та вручення нагород. Кожна із учасниць була відзначена у відповідній номінації:
          «Міс посмішка» – Ольга Гапон
          «Міс ніжність» – Анна Кнуренко
          «Міс оригінальність» – Юля Кирпа;
          «Міс грація» – Катерина Фоміна;
          «Міс талант» – Валерія Дудка;
          «Міс чарівність» – Юлія Кліщова
          «Міс вишуканість» – Валерія Бойко.

     Титул «Віце-міс факультету-2017» виборола студентка 2 курсу Анна Кнуренко.

 

     А симпатії глядачів і суддей цього разу співпали і титулів «Міс глядацьких симпатій» та «Міс факультету-2017» була удостоєна студентка 4 курсу Ольга Гапон! Корона знайшла свою володарку!

     Студентки факультету тваринництва та водних біоресурсів сьогодні довели, що краса дійсно врятує світ. Хвала і слава кожній із них!

Ярослав Костенко,
голова студентської організації факультету 
тваринництва та водних біоресурсів,
фото Тараса Малаховського

 

 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook