ДЕНЬ МОЛОДОГО СПЕЦІАЛІСТА «ТВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ СТАРТ»

2 листопада 2017 року

      Минулого тижня студенти-випускники разом викладачами циклової комісії «Механізації сільського господарства та автомобільного транспорту» були відряджені до Києва для участі у «Дні молодого спеціаліста» під назвою «Твій професійний старт». Захід відбувався у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».
      Представники різноманітних агрофірм пропонували свої шляхи для реалізації потенціалу випускників та пошуку майбутнього місця роботи. Тренінги, анкетування, відео-презентації, бесіди з роботодавцями – все це захопило і поглинуло наших студентів на більшу половину дня. Окрім цього у тому ж центрі можна було оглянути міжнародну виставку ефективних рішень для агробізнесу.
      У другій половині дня всі дружно завітали до нашого університету для ознайомчої екскурсії .Бесіду з студентами провели декани двох суміжних факультетів:
Механіко-технологічного - Михайлович Я. М.
Конструювання та дизайну - Ружило З. В.
      Вони запросили хлопців продовжити навчання на бакалавраті в стінах НУБіП України.
      І на закінчення подорожі вся група побувала на Хрещатику та Майдані Незалежності, віддали шану пам’яті Героїв Небесної Сотні і зокрема нашого Устима Голоднюка.
      Незважаючи на постійний дрібний дощик, вечірній Київ захопив своєю красою та величністю .Втомлені, але задоволені і піднесені всі ми щасливо повернулися додому.

Голова циклової комісії
«Механізації сільського господарства
та автомобільного транспорту»
Юрчишин Н. І


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook