НУБіП України представив переваги навчання серед 15-ти кращих ВУЗів на Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник»

25 жовтня 2017 року

22 жовтня 2017 р. у конгрес-холі готелю "Братислава" відбувся Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник», організаторами якого виступила компанія ZNOUA. Це масштабна освітня подія для майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та вчителів, на якій зібралися представники найкращих університетів і спеціалісти топових професій України.


Програма заходу включала в себе знайомство з представниками університетів, приймальних комісій, рекрутерами провідних українських компаній та експертами в галузі незалежного оцінювання. Окрім спілкування з представниками вишів, учні шкіл мали можливість взяти участь в тематичних панельних дискусіях, послухати відомих спікерів, які ділились секретами, як побудувати успішне майбутнє, були представлені вимоги вступу-2018 року, і вимоги до складання ЗНО-2018.


Наш Університет представляли заступник відповідального секретаря приймальної комісії, к.ю.н. Лідія Гончарук, начальник відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук та провідний фахівець цього відділу Дмитро Заїчко.


На Форумі, крім НУБіП України, були присутні такі університети, як КНУ ім. Тараса Шевченка, НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського», НМУ ім. О.О. Богомольця, КНЕУ, Національний транспортний університет, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Острозька академія, КНУ будівництва і архітектури, Київський університет ім. Бориса Грінченка, Київський національний торгівельно-економічний університет, Національний авіаційний університет, ЛНУ ім. Івана Франка, Український католицький університет та Українсько-американський гуманітарний інститут «Вісконсинський міжнародний університет (США) в Україні», Київський Національний Університет Технологій та Дизайну і Національний педагогічний університет імені М. Драгоманова.


На форум завітали близько тисячі учасників, одинадцятикласники та їхні батьки цікавились вступом до НУБіП України. З побажаннями не помилитись при виборі ВНЗ, учнів запрошували на день відкритих дверей до НУБіП України!

Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи

Дмитро Мотринчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook