Про роль звернень громадян у забезпеченні цінності правового регулювання говорили зі студентами під час відкритого лекційного заняття, організованого кафедрою ТІДП

28 березня 2022 року

 

28 березня 2022 р. для студентів 2 потоку 3 курсу агробіологічного факультету НУБіП України старший викладач кафедри ТІДП Карім Ємельяненко в рамках дисципліни "Правова культура особистості" провів відкрите лекційне заняття за темою "Звернення громадян та їх роль у забезпеченні цінності правового регулювання".

 

Під час лекції було змістовно розглянуто положення Законів України "Про звернення громадян" та "Про доступ до публічної інформації", а також дію окремих положень Конституції України та законодавчих новел в умовах воєнного стану в Україні, зокрема, щодо надання додаткових повноважень органам державної влади.   

 

Окрему частину заняття викладачем було присвячено механізмам здійснення електронних звернень до органів державної влади - на прикладі Держпродспоживслужби, органів місцевого самоврядування - на прикладах Київської міської ради та Львівської міської ради, від початку реєстрації звернення до прийнятих рішень.

 

Лекційне заняття відвідали завідувачка кафедри Віра Качур, а також викладачі Світлана Авраменко та Сергій Козін.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook