Кафедра ТІДП провела заплановане відкрите лекційне заняття і перейшла в позааудиторний режим роботи

24 лютого 2022 року

 

 

Кафедра теорії та історії держави і права розпочала ранок у звичному робочу режимі і встигла провести відкрите заняття з навчальної дисципліни «Правова культура особистості» для студентів 1 рівня вищої освіти факультету землевпорядкування. Лекторка Світлана Авраменко запропонувала сьогодні студентству лекцію на тему: «Правова культура суб’єктів права при укладенні цивільно-правових договорів».

 

Дякуємо усім, хто відвідав заняття, – Людмилі Протосавіцькій, Олексію Піддубному, Олені Ярій.

 

Події 24 лютого 2022 р. внесли свої корективи в роботу кафедри ТІДП. Ректоратом прийнято рішення призупинити навчальні заняття до 09 березня 2022 р. (наказ від 24.02.2022 р. №153). Тож зберігаймо здоровий глузд, спокій, бережімо себе, своїх рідних і близьких, допомагаймо тим, хто сьогодні, як ніколи, потребує нашої допомоги і підтримки (люди літнього віку, люди з особливими потребами, діти, вагітні, недужі). Підтримаймо нашу Армію, допомагаймо матеріально чи молитвою. Підтримаймо нашу Україну працею!

Кафедра ТІДП наразі переходить в позааудиторний режим роботи і зосереджує свої зусилля на навчально-методичній та науковій складових. І, звісно, активізуємо виховну роботу, особливо з підтримки наших студентів! Крім того, ми готові проводити консультаційні зустрічі на прохання студентів і за умови наявності зв’язку!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook