Участь професорів кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука у І Міжнародному юридичному форумі

17 жовтня 2017 року

     3–6 жовтня 2017 р. відбувся І Харківський міжнародний юридичний Форум «Право та проблеми сталого розвитку в глобалізованому світі». Захід організовано Харківською обласною державною адміністрацією, Національною академією правових наук України, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» і Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

     У Форумі в якості ключових доповідачів взяли участь досвідчені політики, урядовці, науковці України та іноземних держав, співробітники міжнародних організацій, структурних підрозділів ЄС, відомі правозахисники і представники юридичного бізнесу.

     У рамках Форуму 6 жовтня 2017 р. відбулася панельна дискусія «Правові засади екологічної та продовольчої безпеки: проблеми імплементації міжнародних стандартів», до участі в якій було запрошено науковців кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука професорів В.М. Єрмоленка і О.В. Гафурову.

     Професор В.М. Єрмоленко, як провідний спікер заходу, ознайомив присутніх з сучасним станом і перспективами розвитку правового забезпечення продовольчої безпеки України і надав вичерпні відповіді на численні запитання учасників конференції.

     Значний інтерес викликала також доповідь О.В. Гафурової щодо правових проблем сталого розвитку сільських територій у контексті забезпечення продовольчої безпеки нашої країни.

      Співголова Форуму академік А.П. Гетьман у своєму виступі підкреслив провідну роль НУБіП України у вирішенні юридичних проблем, окреслених рамками Форуму, і подякував за активну позицію науковців кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, які взяли особисту участь у підготовці та проведенні цього неординарного наукового заходу.

 

Юлія Краснова

доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права

імені академіка В.З. Янчука

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook