Вітаємо з Днем захисника України!

14 жовтня 2017 року
Шановні викладачі, студенти, співробітники!
Щиро вітаємо всіх Вас з Днем захисника України!
     14 жовтня ми святкуємо День захисника України, День українського козацтва, а також свято Покрови Пресвятої Богородиці. Не так часто ми відзначаємо одразу три таких великих свята. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії, а тому особливо шановані українцями. Це свято символізує любов і шану кожного з нас до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.
     Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.
     Тож щиро вітаємо всіх, а особливо – наших патріотів, воїнів, захисників, з цим барвистим вінком наших особливих, символічних свят. Хай мирним і щасливим буде кожен наш день на квітучій, щедрій, гостинній і незалежній українській землі.
     Бажаємо нашим захисникам здоров’я, сили духу, мужності, благополуччя та щасливої долі. Нехай оминають вас незгоди й обходить стороною біда! Хай ваші зусилля зі становлення миру на рідній землі увінчаються успіхом, а нагородою за подвиги стануть щирі дитячі посмішки, вдячність і щасливе буття українців та сильна, незалежна, квітуча держава!
     Зі святами всіх Вас, шановні колеги! Працюймо щиро та натхненно на славу рідної України і хай завжди буде з нами сила духу наших предків-козаків і Покров Пресвятої Богородиці!

 

     Слава Україні! Героям слава!!!

 

З повагою, адміністрація факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook