Дайджест Тижня правових знань – 2017

8 жовтня 2017 року

A bove maiore discit arare minor

— гарний результат за гарним прикладом

     На передодні «Дня юриста» колектив юридичного факультету уже традиційно проводить Тиждень правових знань в НУБіП України. П’ятий рік поспіль проводиться захід для поглиблення правових знань і набуття практичних навичок у студентів факультету та поширення правової культури серед студентів університету. За тиждень НПП та студенти факультету організували та прийняли участь у наступних заходах:

- показове навчальне судове засідання з розгляду кримінального провадження

- благодійна правова акція «Юридичний добродійник»

- захід з промовистою назвою «Free zоne»

- командні змагання з господарського законодавства

- турнір з правознавства «Правовий олімп»

- юридичне лото з історії державно-правових учень

- конкурс юридичних ребусів

- судові дебати

- правовий брейн ринг

- внутрівузівська студентська конференція «Проблеми сучасної юридичної науки в Україні очима молодих науковців»

     На завершення плідного та насиченого тижня студенти першого курсу влаштували святковий концерт «Представлення першокурсника». Авторські вірші та пісні, відеоролик про будні першокурсників, хореографічні постановки та просто гарний настрій вирував у корпусі.

 

     Не менш цікавий захід відвідали студенти факультету у суботу. Здавалося субота, вихідний, гарний сонячний день, хочеться відпочити після насиченого подіями тижня, та все ж таки мене переповнює гордість, що знайшлась ініціативна та не байдужа молодь, яка прийняла участь у заході який проводила Ліга студентів Асоціації правників України «Світ юридичних професій». Захід проходив у дружній атмосфері, спікери давали поради та ділились власним досвідом, секретами та тонкощами успіху. Хто такий корпоративний секретар? Чим відрізняється HR – менеджер від рекрутера? У чому полягають особливості медіації? Як стати успішним адвокатом? Найактивніші отримали призи: наприклад Роман Кузюк, Директор Департаменту корпоративного управління групи компанії «Нова пошта», подарував свою книгу «Кінцевий бенефіціар» - перший бізнес-детектив та участь в загальних зборах акціонерів банку.

     До юристів особливо жорсткі вимоги, оскільки від його діяльності може залежати не тільки майбутнє, а й навіть життя людини. У сучасному світі професія юрист вважається однією з найпрестижніших. Багато хто обирає цю професію саме завдяки статусу або високій зарплатні. Такі люди ніколи не зможуть стати справжніми професіоналами своєї справи. Мало отримати вищу освіту та вивчити закони, необхідно бути високоморальною, всебічно розвиненою людиною та зуміти донести свою думку до оточуючих.

     Хотілося б подякувати колективу факультету за підтримку та професіоналізм у проведені цікавих, навчальних та пізнавальних для молоді заходів. Саме від вашої правової культури та компетентності залежить підготовка висококваліфікованих фахівців та майбутнє правової держави.

Шановні колеги! Вітаю з професійним святом – Днем юриста. Мудрості вам, неупередженості та невтомності!

Заступник декана юридичного факультету,

Олена Улютіна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook